Nyheter

Glommasvingen skole ble ikke Årets skolebygg 2020

May 04, 2020

For fjerde år på rad har Nohrcon satt fokus på de gode
eksemplene på nye og renoverte skoler i Norge med pris for Årets skolebygg 2020. Etter skarp konkurranse med fire andre nominerte prosjekter gikk prisen til Steinkjer skole i Steinkjer kommune. 

Glommasvingen var som tidligere annonsert blant de fem nominerte, men klarte dessverre ikke å stikke av med tittelen.

Vi gratulerer uansett Steinkjer skole med utmerkelsen! Vil du lese mer om kåringen og Steinkjer skole, kan du trykke her.

Ny rektor ved Glommasvingen skole

January 14, 2020

Etter at Linda Stranden sa opp stillingen som rektor på Glommasvingen skole i starten av februar, har assisterende rektor Sverre Dølvik fungert som rektor. Sverre er konstituert i stillingen som rektor ut inneværende skoleår.

Nå er Julie Therese Peeters ansatt som ny rektor ved Glommasvingen skole. Julie Therese er utdannet pedagog, og har tidligere vært enhetsleder i skole og barnehage. Hun begynte som skole- og barnehagefaglig rådgiver i Sør-Odal kommune i oktober 2018, og har i perioden fra november 2019 til februar 2020 vært konstituert som kommunalsjef for oppvekst og kultur – med overordnet ansvar for barnehagene og Glommasvingen skole.

Peeters begynner delvis i stillingen i løpet av kort tid, for å bistå med planleggingen av neste skoleår og allerede igangsatte omstillingsprosesser.

Les mer om ansettelsen på kommunens hjemmesider.

Glommasvingen skole nominert som årets skolebygg

April 02, 2020

Glommasvingen skole er nominert som en av fem prosjekter i konkurransen om å vinne prisen for Årets Skolebygg 2020!

 

Avstemningen er nå åpnet for stemmer, og for å kunne gi din stemme til Glommasvingen kan du følge denne linken.

 

Du kan stemme til og med 28. april og vinneren blir kunngjort 4. mai.

 

Konkurransen kan du lese mer om her.

Besøke Glommasvingen skole?

November 13, 2019

Den nye 1.-10.-skolen på Skarnes i Sør-Odal er verdt et besøk. Vi er så fornøyde med både prosessen og produktet at vi gjerne viser det fram. Om grupper eller enkeltpersoner ønsker informasjon og/eller omvisning, ta kontakt med olaug.jeksrud@edu.sor-odal.kommune.no. Vi deler gjerne våre erfaringer.

 

I løpet av vinteren vil vi arrangere åpne kvelder med omvisning. Dette vil bli kunngjort så snart vi har bestemt tidspunktene. Følg med på www.sor-odal.kommune.no.

Offisiell åpning av Glommasvingen skole

October 17, 2019

Onsdag 16.10.19 ble det invitert til offisiell åpning av Glommasvingen skole. Omkring 100 inviterte personer var til stede i amfiet hvor første seanse bestod av underholdning og taler, før det litt senere var mulighet for omvisning, mingling og bløtkake.

Det var flere elevinnslag og de profesjonelle musikerne Geir Henning Braaten og Birgit Brinck underholdt. Mange ville gjerne si noen ord, og blant disse var fylkesmann Knut Storberget, ordfører Knut Hvithammer, rådmann Frank Hauge og ikke minst elevrådsleder Elise McKinlay. 

Vi takker for alle hyggelige ord og flotte gaver som skolen fikk.

Bilder og liste over alle talere kan du se her.

Flerbrukshallen er overtatt!

September 01, 2019

I dag har Sør-Odal kommune, i henhold til framdriftsplanen, overtatt flerbrukshallen fra Backe Romerike AS.

Nå skal de tekniske systemene ferdigstilles og alt av inventar skal på plass. Hallen skal tas i bruk fra uke 42 som planlagt.

Dette var den siste delmilepælen i prosjektet, og alle arbeider er overlevert kommunen. Nå er det kun komplettering og utbedring av feil og mangler som gjenstår, før prosjektkontoret demobiliseres 1. oktober.

Første skoledag er her

August 18, 2019

I dag var endelig dagen her! Etter to måneders sommerferie kunne alle elever i Sør-Odal kommune møte opp til første dag på splitter ny skole. Etter nesten tre år med planlegging og bygging, kunne endelig skolebygget tas skikkelig i bruk.

Flagget var selvfølgelig heist, og alle elever ble møtt av sin nye kontaktlærer før de ble vist inn i selve skolebygget.

Sør-Odal kommune ønsker alle elever lykke til på Glommasvingen skole.

Uteområdet er overtatt!

July 31, 2019

I dag har Sør-Odal kommune, i henhold til framdriftsplanen, overtatt uteområdet fra Backe Romerike AS.

Deler av uteområdet vil i en periode være stengt slik at gresset kan få gode forhold for å spire og gro. Det er likevel store områder for barn og unge å boltre seg på.

Dette var den andre av tre delmilepæler før hele prosjektet er ferdig. Den første milepælen var 3. juni da skolebygget ble overlevert, mens flerbrukshallen overleveres til kommunen 1. september.​

Glommasvingen SFO er i gang

July 30, 2019

I dag åpnet SFO i et splitter nytt skolebygg. 37 elever avsluttet sommerferien litt tidlig for å være med på den historiske begivenheten.

Både inne og ute var det full fres, kun avbrutt av pølsefest midt på dagen. Både avdelingsleder Torlaug Tjernstad og rektor Linda Stranden var storfornøyd med å være i gang.

Alt gikk bra den første dagen, og de neste dagene og i neste uke vil enda flere barn melde sin ankomst. Etter hvert vil det være omkring 200 barn på SFO.

Neste milepæl for de ansatte er nå skolestart mandag 19. august.

Endelig er grunnsteinen på plass

June 10, 2019

I dag, 11. juni 2019, ble grunnsteinen for Glommasvingen skole endelig satt på plass! Under en enkel seremoni ble tidskapselen senket ned i gulvet i skolens vestibyle. Til stede under seremonien var elevrepresentanter fra skolene, ordfører, leder i Oppvekst- og kulturutvalget, rådmann, kommunalsjef oppvekst og kultur, rektor og assisterende rektor. 

 

I tidskapselen ligger utvalgte ting fra hver av de seks skolene som nå blir til en, samt et brev fra ordfører Knut Hvithammer. Hva som ligger i tidskapselen og begrunnelsen kan du se og lese om i dokumentene på denne siden.

1 / 9

Please reload